IMG_3217 (Kopie)ALBLASSERDAM – Het bestuur van de speeltuinvereniging Kinderdijk in Alblasserdam is deze week verrast met mooie cadeaus. Reden daarvoor is de grote inzet en toewijding van de bestuursleden voor de speeltuin, die dit jaar haar tachtigjarig bestaan viert. De zeven bestuursleden werden met een smoes naar de speeltuin gelokt en kregen vervolgens een etentje, een chocolade kunstwerk, bloemen bioscoopbonnen, wijn en een canvasschilderij van kinderen uit de buurt aangeboden.
Voorzitter Erik van Loon van de speeltuinvereniging vertelde namens het bestuur bijzonder blij te zijn met alle cadeaus. “Het werk voor de speeltuin doen we met liefde en plezier. We doen het voor de kinderen. Heel leuk dat we op deze manier in het zonnetje worden gezet. Hartstikke bedankt!”

IMG_3217 (Kopie)

IMG_3214 (Kopie) IMG_3225 (Kopie) IMG_3230 (Kopie) IMG_3253 (Kopie) IMG_3259 (Kopie) IMG_3272 (Kopie) IMG_3277 (Kopie)