ZM-6a (Kopie)ALBLASSERDAM – Wim Stam van Rotaryclub Kinderdijk en Caroline den Ouden van reclamebureau Friz Dezign, sponsor van de Zomermolentocht, leggen de laatste hand aan de voorbereiding van de gratis fietstocht door de Alblasserwaard. De routekaarten worden nog een keer gecontroleerd, de bemensing van de stempelposten wordt ingevuld en de sponsoren worden geïnventariseerd. Op zaterdag 28 september wordt voor het Sophia Kinderziekenhuis een fietstoertocht georganiseerd voor kinderen met hart- long- en luchtweg aandoeningen.

Starten kan de hele dag maar vanaf 09.00 uur bij het Wapen van Alblasserdam, tochten van 25, 50 en 75 kilometer zijn uitgezet langs het prachtige en unieke natuurschoon in de Alblasserwaard. Hoogtepunt is dat de tocht langs werelderfgoed de molens in Kinderdijk voert. Deelname is gratis, een bijdrage voor het Sophia Kinderziekenhuis kan ter plaatse gedoneerd worden. De aftrap wordt gegeven door wethouder Sjoerd Veerman uit Alblasserdam. Meer informatie op www.zomermolentocht.nl.

 

ZM-1a (Kopie)