IMG_1685 (Kopie)ALBLASSERDAM – Directeur Herman Oldenhuis en wethouder Peter Verheij hebben vrijdagochtend 20 september samen geschommeld op het schoolplein van basisschool ’t Nokkenwiel aan het Boerenpad in Alblasserdam. Met die handeling namen zij officieel de nieuwe schommels bij de school in gebruik. De schommels zijn bekostigd met de financiële bijdragen van vele ouders die lid zijn van de Vereniging van Ouders ’t Nokkenwiel. De vereniging probeert om op zo veel mogelijke manieren een bijdrage te leveren aan het leer en speelgenot van de kinderen op school.

“Enerzijds door een vrijwillige jaarlijkse bijdrage te vragen aan de ouders en anderzijds door acties en zelfwerkzaamheid inkomsten te genereren. Zo staat de VvO zaterdag 28 september op de rommelmarkt van de Lavendel om artikelen te verkopen die door ouders beschikbaar zijn gesteld. Van het opgehaalde geld kopen we buitenspeelgoed, een digibord, dramalessen en meer. We proberen net wat extra’s voor de kinderen, wat de school zelf niet kan bekostigen,” aldus Korstiaan Rietveld, vertrekkend penningmeester van de VvO.

 

IMG_1685 (Kopie)

IMG_1710 (Kopie) IMG_1724 (Kopie)