IMG_1484 (Kopie)ALBLASSERDAM – Ongeveer honderd mensen hebben donderdagavond 19 september in de regen gekeken naar de film ‘Intouchables’. De film werd gratis vertoond op de parkeerplaats van cultureel centrum Landvast in Alblasserdam ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van het centrum. Bezoekers konden vanaf (zelf meegebrachte) stoeltjes, kleden en banken de openluchtvoorstelling volgen.

Een stoel huren, was ook een mogelijkheid. Dit kostte een euro. De opbrengst van de stoeltjesverhuur en verkoop van popcorn is voor stichting ‘Jarige Job’. Deze stichting zet zich in voor kinderen die in arme gezinnen leven en voorziet ze van een box met een cadeautje voor de jarige, lekkers en iets om te trakteren op school.

In de afgelopen weken konden mensen via internet uit een aantal films kiezen. De ‘Intouchables’ en ‘De Marathon’ gingen lange tijd gelijk op. De ‘Intouchables’ won uiteindelijk.

IMG_1484 (Kopie)

IMG_1430 (Kopie) IMG_1431 (Kopie) IMG_1447 (Kopie) IMG_1458 (Kopie) IMG_1461 (Kopie) IMG_1468 (Kopie) IMG_1477 (Kopie) IMG_1482 (Kopie) IMG_1488 (Kopie) IMG_1491 (Kopie) IMG_1493 (Kopie)