IMG_1740 (Kopie)OUD-ALBLAS – Vrijdag 20 september trouwen de Papendrechters Ronald Bom en Kimberly Sonneveld. De vrienden van Ronald wilden dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan en trokken er in de vroege ochtend op uit om het huis van het bruidspaar aan het Westeinde in Oud-Alblas te versieren met een groot spandoek. Op het doek is te lezen: “Je mag ze gerust storen, want ze deden het toch al van tevoren.” Even verderop, langs de Veerweg, in het weiland hebben de vrienden tenten, een boerenwagen en caravans neergezet.

Bruidssuite
Op dit stuk grasland, dat omgedoopt is tot ‘Camping The Morning After’  zullen de bruid en bruidegom, de ouders van de bruidegom en de vriendengroep de nacht doorbrengen. “Na het trouwfeest gaan we nog even verder feesten en daarna gaan we slapen. We zijn met vijftien man. Voor Ronald en Kimberly hebben we een speciale bruidssuite gemaakt,” vertellen de vrienden. De bruidssuite blijkt een grote overdekte boeren wagen te zijn. Op de kar staat een bed en boven het bed hangt verlichting. “En uuh, je mag ze vannacht gerust storen, want ze deden HET toch al van tevoren,” lachen de mannen.

En of het bruidspaar de grap kan waarderen? “Nou dat zal wel, want Ronald is zelf altijd de grootste raddraaier.”

Twee huizen
Ook in Alblasserdam zijn vrijdag twee woningen van twee net getrouwde stelletjes opvallend ‘versierd’. Langs de Blokweerweg hangt een groot spandoek voor het huis van Henk de Vreede en Gerdiene Krijgsman en rondom het huis hangt een lint met de tekst: “Geen toegang, asbest”. Bij een huis aan de Oost-Kinderdijk hangt een zeil voor een woning met de tekst: “Jos en Eef, stay safe”.

IMG_1740 (Kopie) IMG_1741 (Kopie) IMG_1744 (Kopie) IMG_1748 (Kopie) IMG_1752 (Kopie) IMG_1754 (Kopie) IMG_1755 (Kopie) IMG_1757 (Kopie) IMG_1759 (Kopie)

IMG_1310 (Kopie) IMG_1311 (Kopie) IMG_1726 (Kopie) IMG_1727 (Kopie)