gebakjeALBLASSERDAM – In het kader van de Week tegen Eenzaamheid daagt de Werkgroep Eenzaamheid Alblasserdam inwoners uit om 26 september 2013 op de koffie te gaan. Dit mag bij iedereen zijn, mits er bij deze persoon sprake is van eenzaamheidsgevoelens of een vermoeden hiervan. Soms is het makkelijker om met zijn tweeën op visite te gaan, dus ook dat behoort tot de mogelijkheden. Mensen die op 26 september op visite willen gaan, krijgen de mogelijkheid om gratis gebak mee te nemen op visite.

Reserveren!
Gaat u met ons de strijd tegen eenzaamheid aan en wilt u gratis gebakjes meenemen als u op visite gaat?  Reserveer deze dan voor vrijdag 20 september 2013 via telefoonnummer:  078-202 12 20.

Betrekken
De Week tegen Eenzaamheid zet organisaties en mensen aan tot actie. Acties die bedoeld zijn om mensen die zich eenzaam voelen of dreigen dat te worden, te betrekken bij activiteiten en te verbinden met andere mensen en organisaties.

Bakker
De gebakactie wordt mogelijk gemaakt door Coalitie Erbij, Bakker van der Waal en Werkgroep Eenzaamheid Alblasserdam.