IMG_1519 (Kopie)ALBLASSERDAM – Twee 20-jarige vrouwen uit Papendrecht zijn donderdagavond 19 september gewond geraakt bij een auto-ongeluk op de Edisonweg in Alblasserdam. De vrouwen reden even na 22.00 uur met een auto vanuit Alblasserdam richting Papendrecht. Ter hoogte van de verkeerslichten ging het mis, want terwijl zij de kruising overstaken, kruiste een busje met aanhanger de weg. Dit busje reed vanaf de Van Wenaeweg en wilde de Edisonweg oprijden. De auto botste tegen de kar.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. De bestuurster bleek het benauwd te hebben, omdat zij met haar borst tegen het stuur terecht was gekomen. Beide personen zijn ter controle meegenomen naar het ziekenhuis. De verwondingen lijken mee te vallen.

De auto is meegenomen door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk. Beide bestuurders menen namelijk dat ze door het groene licht reden.

IMG_1519 (Kopie)

IMG_1521 (Kopie) IMG_1526 (Kopie) IMG_1528 (Kopie) IMG_1532 (Kopie) IMG_1544 (Kopie)