IMG_0837 (Kopie)ALBLASSERDAM – Pedicure Saskia Jongeneel van ‘Hair and Feetpleasure’ uit Alblasserdam gaat samen met acht vrijwilligers een verwendag organiseren voor (ex) kankerpatiënten. Het is de bedoeling dat maximaal veertig personen op zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.00 uur een onvergetelijke dag beleven in het IJsclubgebouw aan het Kortland 40 A in Alblasserdam. Saskia vertelt: “De verwendag is bedoeld voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met kanker.”Programma
Het is de zevende keer dat de Alblasserdamse onderneemster de verwendag organiseert. “Dit jaar zijn er onder meer een fysiotherapeute, een reikimaster en een kapster aanwezig. Zelf verzorg ik de visagie en de make-up. Verder kunnen mensen bij mij huidadvies krijgen. Hans van der Ent van de muziekschool uit Kinderdijk zal voor livemuziek zorgen en mijn zoon Dylan (12) speelt die dag ukelele,” somt Saskia op.

Aanmelden
De gasten worden in de ochtend van 5 oktober getrakteerd op koffie en gebak. Tussen de middag worden er zelfgemaakte pannenkoeken gegeten en wordt er gesjoeld en bingo gespeeld. In het totaal is er plaats voor veertig gasten. (ex) kankerpatiënten kunnen zich voor 4 oktober telefonisch aanmelden bij Saskia via het telefoonnummer 078-6913851 of 06-39194972.

Sponsors
De verwendag wordt gesponsord door Hans van der Ent uit Kinddijk, het Kaasmes, Fiore Bloemen en Bakker De Heer uit Alblasserdam. Vanuit Papendrecht sponsort bloemist Cees Commandeur. En vanuit Hendrik-Ido-Ambacht wordt de dag gesponsord door Heat Master BV. Dankzij hun bijdrage is de toegang voor de (ex) kankerpatiënten gratis.

IMG_0829 (Kopie)