Brandweerdag-2013-1 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – De leerlingen van basisschool De Wegwijzer uit Nieuw-Lekkerland zijn zaterdag 14 september eerste geworden bij de schoolstrijd tijdens de jeugd-brandweerdag. De kinderen waren het beste in het blussen van een autobrand en het in veiligheid brengen van een slachtoffer na een in scene gezette situatie, waarbij twee auto’s waren gebotst op de Ooievaar. Leerlingen van de OBS werden tijdens de schoolstrijd tweede, die van de Petrus van der Veldenschool derde en De Schakel werd vierde.

Ook werden er op de jaarlijkse brandweerdag weer allerlei spelletjes gespeeld en hield de brandweer een demonstratie ter hoogte van ’t Waellant. Kijk voor meer foto’s op www.lekkerlandsnieuws.nl. De foto’s zijn gemaakt door Lekkerlandsnieuws.nl en de familie W. Scheurwater.

Brandweerdag-2013-1 (Kopie)

P1160313 (Kopie) P1160318 (Kopie) P1160326 (Kopie) P1160360 (Kopie)