Ferry van Maasdam VanM Alblasserdam 1Let op, dit betreft een betaalde advertorial
ALBLASSERDAM – Als u iets via Marktplaats koopt of bij Ikea aanschaf, kan het zijn dat de aankoop te groot is voor normaal vervoer. Ferry van Maasdam uit Alblasserdam biedt daar met zijn bedrijf VanM een oplossing voor. Ook voor het ophalen van grofvuil of het rondbrengen van bestellingen zijn voor VanM geen probleem. “Wij leveren wat betreft het vuil ophalen dezelfde service als HVC, maar dan goedkoper en veel sneller, aansluitend op uw wens,” vertelt Ferry van Maasdam.

Bestellingen
Ferry startte in februari 2012 met zijn bedrijf VanM.  De Alblasserdamse ondernemer vertelt hierover: “VanM is een klein bedrijf dat het gat in de markt zoekt en niet alleen voor zichzelf, maar zeker ook voor de klant. Zo zijn wij gestart met het bezorgen van bestellingen bij dierenspeciaalzaak Dobey in Alblasserdam en zijn we reeds in gesprek met andere winkels om deze service te vergroten. De klanten kunnen dan voor een klein bedrag hun zware bestellingen thuis bezorgd krijgen. Daarnaast heeft VanM het bezorgen van voer op zich genomen van de Stichting Kinderboerderij Alblasserdam. Al kort daarna hebben we onze service uitgebreid tot het vervoeren van goederen voor zowel zakelijk als particuliere klant.”

Twee aanhangers
Als voorbeeld noemt Van Maasdam aankopen via Ikea of Marktplaats. “Als mensen iets gekocht hebben en snel vervoer nodig hebben, is VanM dé oplossing. Met twee aanhangers kunnen we altijd in de behoefte van de klant voorzien qua transport. Ook het afvoeren van grofvuil is geen probleem. De aanhanger is 2,5 meter lang, 1,5 meter hoog en 1,30 meter breed en is compleet afgesloten.”

 

Bagage en fietsen
Voor VanM is qua transport niets te gek, zo bleek bijvoorbeeld in de afgelopen zomervakantie. Ferry kreeg namelijk het verzoek om voor mensen hun bagage en hun fietsen naar een vakantieadres te brengen. “De fietsen en de bagage moesten naar Overijssel. Het vervoer van de eigen fietsen van de klant was namelijk goedkoper dan ter plaatse huren ėn het vervoer van de bagage in mijn aanhanger leverde hen minder stress op, waardoor zij uitgerust op vakantie konden gaan. Ik heb de spullen met veel plezier weggebracht en natuurlijk na de vakantie ook weer opgehaald.”

Advies aan bedrijven
Sinds kort is VanM ook gestart met het verstrekken van advies aan jonge of groeiende bedrijven, en dan met name om te bezien of er tijdswinst of efficiënter gewerkt kan worden. “Terwijl u als ondernemer gaat voor de volle honderd procent is het in de praktijk zo, dat het maar voor maximaal tachtig procent is. Ik ga mij dan druk maken om de resterende twintig procent voor u te laten werken zoals u het zou willen,” aldus Van Maasdam. Dit gebeurt onder meer met het doorlichten van processen en werkwijzen, zodat er onder andere efficiencywinst behaald kan worden. Van Maasdam: “Voor de particuliere klant willen we op korte termijn ook een gelijkende service bieden.”

Contact
Kortom VanM is een veelomvattend begrip aan het worden in Alblasserdam. Meer informatie en de actuele prijzen zijn te vinden op de website www.van-m.nl. Een afspraak maken of informatie opvragen kan ook via het nummer 06-34.79.65.85. “Mensen kunnen bij mij een offerte opvragen. Meestal ben ik goedkoper dan bijvoorbeeld Ikea of HVC.”

Ferry van Maasdam VanM Alblasserdam 1