2012 Raborun Alblblasserdam 025 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Over het algemeen kan een vereniging een financiële meevaller goed gebruiken. Daarom organiseert Rabobank Drechtsteden in samenwerking met de Alblasserdamse Atletiek Vereniging (A.A.A.) op donderdag 19 september weer de jaarlijkse Rabo ClubkasRun. Tijdens dit evenement in het centrum van Alblasserdam kan iedereen geld verdienen voor zijn of haar vereniging door rondjes (hard) te lopen. Voor elke ronde die wordt gelopen, betaald Rabobank Drechtsteden 1,50 euro. Een ronde is 2,5 kilometer.

Om 18.30 uur begint de loop op de Dam in Alblasserdam voor de jeugd tot 15 jaar, zij lopen maximaal twee rondjes (5 km) en om 19.30 gaan de volwassenen van start om maximaal 4 rondjes (10 km) te lopen. De bank sponsort elke gelopen ronde met € 1,50. Dus een hele mooie kans om de kas van de vereniging te laten groeien. Iedereen is welkom om mee te doen. Men hoeft geen lid te zijn van de vereniging waarvoor men loopt.

Deelnameformulieren zijn af te halen bij de Rabobank, Dam 65 in Alblasserdam of bij de Alblasserdamse Atletiek Vereniging. Na afloop van de run leveren de deelnemers het ingevulde en afgestempelde formulier in bij de Rabostand naast het bankkantoor.