IMG_0752bew (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een 15-jarige jongen uit Streefkerk is in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 september van de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland gereden. De zwaar beschonken tiener werd aangetroffen door een passerend meisje, dat de hulpdiensten waarschuwde. Omdat het mogelijk een reanimatie betrof, werden twee ambulances, een traumahelikopter en twee politiewagens op de melding afgestuurd. Al snel bleek dat de jongen geen hartstilstand had, maar dat hij behoorlijk wat alcohol had genuttigd. Bij die conclusie werd de inzet van de traumahelikopter en de tweede ambulance geannuleerd.

De tiener is voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn verwondingen lijken op dit moment mee te vallen.

Arnold Boulonois, eigenaar van Grand Café De Klok en Club Gaga heeft maandag laten weten dat de jongen in ieder geval niet in zijn horecagelegenheden binnen geweest is. Maandag bleek dat de Streefkerker inderdaad niet in Kinderdijk had gedronken. Wel is hij eerder op de avond in het Molendorp geweest. Daarvandaan is hij naar huis gefietst en onderweg van de dijk gereden. Voor de duidelijkheid: de jongen is dus niet ín Gaga geweest.

 

IMG_0752bew (Kopie)

IMG_0751 (Kopie) IMG_0756 (Kopie) IMG_0760 (Kopie)