IMG_0247 (Kopie)PAPENDRECHT –  Bijna 100 wielrensters hebben vrijdagmiddag 6 september in onder meer Papendrecht en Oud-Alblas meegedaan aan de Boels Rental Ladies Tour. De wedstrijd ging rond half één van start in Papendrecht. Vervolgens fietsten de dames, onder politiebegeleiding door Papendrecht, Wijngaarden, Bleskensgraaf en Oud-Alblas. De wielrensters rijden het parcours vijf keer rond en worden tussen 16.00 en 17.00 uur weer bij de finish verwacht.

Weggebruikers en gebruikers van het openbaar vervoer kunnen tijdens de tour enige hinder ondervinden van het passerende peloton. Verkeersregelaars zien toe op een veilig passeren van de wielrensters en geven na het passeren de weg direct weer vrij.

De Holland Ladies Tour is een meerdaagse Nederlandse wielerwedstrijd voor vrouwen met een internationale deelname. De wedstrijd wordt gehouden sinds 1998. Sinds 2011 wordt de wielerwedstrijd georganiseerd onder verschillende namen waarbij het woord “Holland” vervangen wordt door de naam van de hoofdsponsor van het evenement.

De Holland Ladies Tour duurt nog tot en met zondag.

IMG_0247 (Kopie)

IMG_0185 (Kopie) IMG_0208 (Kopie) IMG_0221 (Kopie) IMG_0224 (Kopie) IMG_0243 (Kopie) IMG_0244 (Kopie)