IMG_0306 (Kopie)ALBLASSERDAM – Dolblij zijn de kinderen met hun nieuwe speeltuin in de Brasem in Alblasserdam. “Hij is veel leuker dan de vorige,” weet één van de spelende kids te vertellen. “Hier kun je tenminste echt spelen,” voegt een ander toe. Vrijdagmiddag 6 september werd om 16.00 uur de nieuwe speelplek geopend. Na het doorknippen van enkele linten en een toespraak van wethouder Ad Cardon, waarin het belang van de saamhorigheid in de buurt werd benadrukt, werd de speeltuin door de tientallen kinderen uit de buurt in gebruik genomen.

De locatie ligt tussen de Karper en de Brasem. Bewoners hadden de gemeente benaderd met het verzoek om de speelplaats te renoveren. De gemeente heeft vervolgens in samenwerking met de bewoners een renovatieplan opgesteld. Dit heeft geleid tot een prachtige nieuwe speelplaats.

IMG_0306 (Kopie)

IMG_0288 (Kopie) IMG_0292 (Kopie) IMG_0303 (Kopie) IMG_0313 (Kopie) IMG_0331 (Kopie) IMG_0344 (Kopie) IMG_0349 (Kopie)