25. Unloading TrolliesALBLASSERDAM – Inmiddels voor de 11de  keer organiseert Stichting Basis Life Support (B.L.S.) ook dit jaar in Alblasserdam weer de huis-aan-huis verkoop van bolchrysanten. De verkoop staat gepland van maandag 2 t/m woensdag 4 september.  De opbrengst van de verkoop is geheel bestemd voor hulp aan armen en kansarmen in Roemenië. De hulp wordt gegeven via verschillende projecten van twee Roemeense hulporganisaties, in  Cluj-Napoca en Dej, waar de stichting B.L.S. al een groot aantal jaren mee samenwerkt.

De projecten bestaan uit hulp en begeleiding van gezinnen, de opvang van (straat)kinderen en kleinschalige landbouwprojecten.. Aan de huis-aan-huis verkoop wordt door ca. 70 mensen meegewerkt. Daarnaast verlenen diverse bedrijven hun medewerking in de vorm van transport en beschikbaar stellen van opslagruimte.

Voor informatie kunt u bellen met Aad Goedegebuur (tel. 06-51120224) of Wim Goedhart (tel. 078-6918645), of zie ook www.sbls.nl.

25. Unloading Trollies

29. Selling Plants 33. Selling Plants