KkALBLASSERDAM – De Alblasserdamse koren Hammaäloth en Jong Hammaäloth beginnen over twee weken aan het nieuwe koorseizoen. Gemengd koor Hammaäloth onder leiding van Gerard de Wit start op dinsdagavond 10 september met het nieuwe seizoen. Het koor repeteert iedere twee weken van 19.45 – 21.45 uur in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg 172 in Alblasserdam. Tussendoor is er een pauze.

Het koor start de eerste repetitie met een open avond waarbij iedereen vanuit en buiten de gemeente van harte welkom is om een kijkje te komen nemen. De leeftijd varieert van 15 t/m 70 jaar. De koffie staat klaar.

Kinderkoor Jong Hammaäloth onder leiding van Corina Liefaard start op woensdagavond 11 september met de eerste repetitieavond van het nieuwe seizoen. Zij repeteren iedere week van 18.45 – 19.30 uur in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg 172 in Alblasserdam. De leeftijd van de enthousiaste kinderen is van 6 t/m 14 jaar. Ze zouden het erg leuk vinden als er nog meer jongens en meisjes komen meezingen, dus kom gerust een avondje kijken. De komende tijd staan er een aantal leuke uitvoeringen gepland.

Kk

Gem. koor