brandweerkazerne nicolaas beetsstraatALBLASSERDAM – De komende maand gaat vanuit de oude brandweerkazerne aan de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam het dagbestedingsteam “Tot uw Dienst” van start. Dit team, onderdeel van WoonCadans, verzorgt klusjes in de wijk voor mensen die dit zelf niet meer kunnen door leeftijd, ziekte of handicap. Het team vindt het een uitdaging om een tuin netjes te maken, bestrating weer goed te leggen, de hond uit te laten, boodschappen te doen, enzovoorts. Zij komen dan graag met hun bakfiets langs.  WoonCadans is een kleinschalige zorgorganisatie voor mensen met een beperking.

Makado
De komende maand wordt er in het Makado in Alblasserdam ook een winkel van WoonCadans geopend. In deze winkel worden niet alleen producten verkocht vanuit dagactiviteitencentra in de regio maar worden ze ook gemaakt. Kwaliteitsproducten welke zich onderscheiden door de hand van de maker. Handgemaakt, duurzaam, maar vooral uniek. Tenslotte krijgt de winkel de functie van ’servicecentrum’ binnen het Makado. Hierbij gaat het om licht administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Blomhoeve
De opbrengsten van de producten en diensten komen ten goede aan de realisatie van de Blomhoeve aan de Randweg in Alblasserdam. Dit is een toekomstige woon- en dagbestedingsvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Meer informatie op: http://www.blomhoeve.nl/

Contact
Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan één van de activiteiten, als deelnemer, vrijwilliger of begeleider, dan kunt u met contact opnemen met Lourens van den Berg van WoonCadans. Per mail: info@wooncadans.nl  of per telefoon: 078 – 6 999 633.