IMG_9190 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een fietsende man en vrouw zijn in de vroege ochtend van vrijdag 23 augustus in de Venuslaan in Nieuw-Lekkerland op elkaar gebotst. De man, een 27-jarige Nieuw-Lekkerlander, kwam rond 06.00 uur vanuit een brandgang. De vrouw, een Nieuw-Lekkerlandse krantenbezorgster van middelbare leeftijd, fietste over de stoep. Ter hoogte van de kruising brandgang / stoep kwamen de twee met elkaar in botsing. De man raakte nauwelijks gewond, maar de krantenbezorgster had flinke pijn aan haar been. Een ambulance kwam, net als de politie, met spoed ter plaatse.

De vrouw kreeg een verdoving toegediend, waarna haar been werd gespalkt. De Lekkerlandse is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Dorpsbewoners hebben de bezorging van de krant overgenomen, waardoor (als het goed is) alsnog iedereen zijn of haar ochtendkrant heeft ontvangen.

Ps. de zonsopkomst in het Lekdorp en Damdorp was weer prachtig.

 

IMG_9194 (Kopie)

IMG_9228 (Kopie) IMG_9229 (Kopie) IMG_9232 (Kopie) IMG_92181 (Kopie)