VBW2012-026_1022x768NIEUW-LEKKERLAND – Alle jongens en meisjes zijn van 26 t/m 30 augustus welkom op de Vakantie Bijbel Week in Nieuw-Lekkerland. Voor zowel de wijk ‘Middelweg’ als de wijk ‘Dorp’ is er een leuk programma bedacht. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar uit wijk ‘Dorp’ zijn welkom in en om het gebouw ‘Onder de Wiek’ aan de Torenmolen 1. De kinderen uit de wijken ‘Middelweg’ en Kinderdijk zijn welkom in de Rehobothkerk en de Wegwijzer.  Er zal onder meer gezongen en geknutseld worden. Verder is er een bijbelquiz, een volleybaltoernooi voor 12+’ers , een spelletjesochtend en meer.

Woensdagochtend is er een spelletjesochtend op de voetbalvelden. Deze begint om 10.00 uur. Voor de 12+ is er ’s avonds een volleybaltoernooi bij de speeltuin in Kinderdijk. De start is om 19.00 uur. Opgeven kan via: volleybaltoernooi2013@gmail.com.

Dorp:
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit wijk Dorp zijn welkom in en om het gebouw ‘Onder de Wiek’, Torenmolen 1. De bijeenkomsten zijn van 9.00 tot 11.30 uur. Het thema van de week is ‘nooit gedacht’. “We gaan knutselen, zingen en luisteren naar Bijbelverhalen en andere verhalen. De kinderen van 11 en 12 jaar gaan ook nog een speurtocht en een bijbelquiz doen,” aldus de organisatie.

Deze week gaat het organisatieteam met een ijsbakfiets door de wijk om huis aan huis folders te verspreiden. Helaas is de bakfiets dan nog leeg, maar op maandag tijdens de VBW zit er wél ijs in. Iedereen die dan komt, krijgt een ijsje. Vrijdagavond is er van 19.00 tot 20.00 uur afsluiting van de week in de Dorpskerk, Lekdijk 118. Iedereen is daar welkom.

Middelweg en Kinderdijk
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit wijk Middelweg en Kinderdijk zijn welkom in de Rehobothkerk en de Wegwijzer. De ochtenden duren van 09.15 tot 11.45 uur. “Deze week hebben we het thema: Té Gek! We gaan veel zingen, kijken naar een poppenkast/sketches, naar een Bijbelverhaal luisteren, gezellig knabbelen & babbelen en leuke werkjes maken,” aldus de organisatie.

De tieners hebben een apart programma en ook dat wordt Té Gek! “De bakfiets en trapfiets rijden elke ochtend weer door het dorp, dus zorg dat je klaar staat bij de halte aan de Middelweg of aan de Roerdomp, zodat je mee kunt lopen.” Vrijdagavond is de afsluitingsavond van 19 tot 20 uur in de Rehobothkerk. Iedereen is daarbij van harte welkom. Voor meer informatie: 0184-683112.

Foto: Lekkerlandsnieuws.nl