Huppel-In Oud Alblas 030OUD-ALBLAS – De laatste week van de schoolvakantie wordt er in Oud-Alblas feest gevierd. Van 26 tot en met 30 augustus zijn er tal van activiteiten voor kinderen tot en met twaalf jaar in het dorp. Op maandag om 13.00 uur begint er een zeskamp op de Beemdweg. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen de kinderen de mooiste knutsels maken op de Crea-Doe dagen in het Trefpunt. ’s Avonds wordt in samenwerking met voetbalvereniging De Alblas een spannend voetbaltoernooi georganiseerd.Vrijdag is de Huppel-In feestdag. ’s Morgens wordt in het Trefpunt een Open Podium gehouden. In de middag wordt het tentenkamp op de Beemdweg opgebouwd, waar ’s avonds eerst een verrassende puzzeltocht vertrekt en vanaf 21.00 uur zijn alle inwoners van Oud-Alblas uitgenodigd bij het Kampvuur.

Alle informatie over deze feestweek kun je vinden op: www.huppel-in.nl.