jeugdland bestuur alblasserdam [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM –  De zevenenveertigste editie van Jeugdland Alblasserdam wordt maandag 26 augustus om 08.45 uur geopend door de familie Veen. De ‘Veenen’ hebben al drie generaties Jeugdland jarenlang als bestuurslid/vrijwilliger/ sponsor Jeugdland ondersteund en ondersteunen het evenement nog steeds.

Jeugdland in een nieuw jasje
Jeugdland heeft dit jaar met dank aan de diverse sponsoren een nieuwe huisstijl gemaakt. Fris logo, vernieuwde website en de nieuwe social media kanalen. Dit jaar zijn er ook nieuwe sport en spel activiteiten bij gekomen. Voor het eerst wordt er samengewerkt met de voetbal- tennis- en hockey verenigingen uit Alblasserdam. Samen met Jeugdland is er een actief programma opgesteld met sport clinics en spel elementen. Op woensdag wordt er in samenwerking met S(c)hool on Wheels ook rolstoel basketbal gegeven. Nieuw in de workshops zijn de theater en de DJ workshops.

Stichting Jeugdland Alblasserdam
Stichting Jeugdland Alblasserdam is opgericht in 1966. Van oudsher is Jeugdland een knutselevenement voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. En nog steeds is knutselen de belangrijkste activiteit gedurende de vier dagen op de locatie Landvast. Maar naast het timmeren, handwerkjes, en bloemschikken zijn er ook diverse educatieve en swingende workshops en buiten kan er gesport worden. De vijfde dag wordt in samenwerking met A-kidz georganiseerd in sportcentrum Blokweer.