IMG_8477 (Kopie)ALBLASSERDAM – In de hal van het gemeentehuis van Alblasserdam en in de hal van de Alblashof liggen sinds dinsdag 13 augustus condoleanceregisters. Mensen die daar behoefte aan hebben krijgen op die manier de mogelijkheid om Prinses Mabel, de kinderen en de andere leden van de Koninklijke Familie tijdens kantooruren schriftelijk te condoleren met het verlies van Johan Friso. Op maandag 12 augustus 2013 overleed op 44-jarige leeftijd Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David, Prins van Oranje-Nassau, Jonkheer van Amsberg op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.
Prins Friso is overleden aan complicaties die zijn opgetreden ten gevolge van de hersenbeschadiging veroorzaakt door zuurstoftekort bij zijn ski-ongeval op 17 februari 2012 in Lech, Oostenrijk.

De condoleanceregisters zullen in ieder geval de komende week in het gemeentehuis (in de entreehal) en in de Alblashof (bij de receptie) liggen. Later zullen de registers aan de nabestaanden overhandigd worden.

U kunt ook digitaal condoleren in het condoleanceregister op de website van het Koninklijk Huis, www.koninklijkhuis.nl.

IMG_8477 (Kopie)

IMG_8462 (Kopie) IMG_8482 (Kopie)