IMG_8424 (Kopie)OUD-ALBLAS – Een fietser is maandagavond 12 augustus tijdens het inhalen van een andere fietser over de kop geslagen en gewond geraakt. Dit gebeurde rond 19.00 op de Kooiwijk in Oud-Alblas. De man sloeg over de kop, doordat hij te hard in zijn voorrem kneep. Hij zag namelijk, tijdens het inhalen van een andere fietsers, op het laatste moment een tegemoetkomende auto met caravan door de bocht komen. Tijdens de valpartij vloog de fiets tegen de tegemoetkomende auto en belandde de man, die zegt uit Alblasserdam te komen, op het asfalt.

De fietser liep in ieder geval een hoofdwond op en raakte even buiten bewustzijn. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar zal blijken wat de exacte verwondingen zijn en wie de man is en waar hij vandaan komt. De fietsers zei namelijk uit Alblasserdam te komen, maar gaf een Zwijndrechtse postcode op. Ook over de leeftijd bestaat nog onduidelijkheid. Waarschijnlijk is de man 47 jaar oud.

De twee inzittenden van de personenauto uit Papendrecht, kwamen met de schrik vrij.

Mogelijk wordt dit bericht later aangevuld met nieuwe informatie.

IMG_8425 (Kopie)