Motoren A15 027 (Kopie)ALBLASSERDAM – Zo’n tweehonderd motoren reden vrijdagmiddag 2 augustus over de A15 langs Alblasserdam richting Rotterdam. De motorrijders bewezen op die manier de laatste eer aan de op maandag 29 juli overleden Marga Boekestijn – van Rij, bestuurslid van de Goldwingclub Holland. Marga had voor haar overlijden een mail opgesteld, waarin zij de clubleden verzocht met de motor naar haar crematie te komen. Daar werd door veel leden gehoor aan gegeven. De stoet reed onder politiebegeleiding vanaf Hardinxveld-Giessendam naar Rotterdam.

In de mail schreef Marga:

Lieve GoldWing vrienden,
Middels deze mail die Ron (voorzitter) op mijn verzoek zal versturen is het voor iedereen duidelijk dat mijn strijd is gestreden. Het is wellicht wat vreemd om na mijn overlijden nog een mail namens mij te ontvangen.

Doordat het bijna onmogelijk is om iedereen persoonlijk een rouwkaart te sturen heb ik mij tot de mail gericht. Samen hebben Frank en ik jaren samen met vele van jullie mogen genieten van mooie motor weekenden, ritten en Classic tours door geheel Europa. Het was fijn om dit met jullie te kunnen delen. Mijn dank daarvoor. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik ook met de GoldWing weggebracht wil worden. Daarom wil ik langs deze weg aangeven dat Frank ,Leon familie en vrienden het enorm zouden waarderen als jullie samen met hun, mij tijdens deze laatste rit naar het crematorium zouden willen begeleiden.

Motoren A15 027 (Kopie)

Motoren A15 011 (Kopie) Motoren A15 030 (Kopie) Motoren A15 033 (Kopie) Motoren A15 044 (Kopie) Motoren A15 047 (Kopie)