OLYMPUS DIGITAL CAMERALESBOS – Pakken stro en enkele tientallen meters berm langs de Epar.od. Kallonis-Eresou tussen de dorpen Skala Kallonis en Kalloni op het Griekse eiland Lesbos, hebben donderdagmiddag 1 augustus in brand gestaan. De brand ontstond rond 15.00 uur (lokale tijd). De brandweer rukte met drie voertuigen uit om het vuur te bestrijden en uitbreiding te voorkomen. Na een klein uur was de klus geklaard. Volgens één van de brandweerlieden ontstond het vuur vermoedelijk door een weggegooide, nog brandende sigaret van één van de passerende weggebruikers. Foto’s: Peter Stam.

U heeft denk ik niet heel veel aan bovenstaande info. Wel zal het u inmiddels duidelijk zijn dat ik op vakantie ben op Lesbos. Hierdoor is de website Alblasserdamsnieuws.nl minder actueel dan u gewend bent. De verhalen die de afgelopen dagen (vanaf maandag) online zijn gegaan, waren ingepland en sprongen dus automatisch online. (met uitzondering van de brandende camper 😉 ) Die ‘plankverhalen’ zijn nu bijna op en dus wordt het nieuwsaanbod naar verwachting nóg wat minder.

Over een ruime week hoop ik de website weer vanuit Alblasserdam bij te gaan houden, op de manier die u inmiddels gewend bent.

Nieuwstips / verhalen / foto’s zijn uiteraard van harte welkom. Heeft u interessant nieuws te melden? Mail dat dan naar [email protected]

γρήγορα,

Peter Stam.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandaag op de motorscooter de rotsstad Petra bezocht. Het uitzicht tijdens het eten was prima…

Deel dit bericht via...