IMG_3722 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Het ABC-team organiseert deze zomer tal van leuke activiteiten voor de jeugdige thuisblijvers in Alblasserdam. Pleinsport, speurtocht, flag-rugby, ultimate frisbee en nog veel meer. Elke maandag & woensdag is er pleinsport. Op maandag is dit op het grasveld bij de skatebaan (Rembrandtlaan) en op woensdag is dit op het kunstgrasveld Kinderdijk (Gruttostraat). Kinderen kunnen vanaf 13.00 tot 14.30 uur naar het veld komen om lekker met ons te sporten. Voor sportmateriaal (voetballen, hockeysticks, basketballen) wordt gezorgd en de organisatoren sporten zelf lekker mee. Pleinsport is gratis en voor alle kinderen die op de basisschool zitten.

Overige activiteiten
Op dinsdag zijn er de volgende specifieke activiteiten: freerunning (30 juli), flag-rugby (6 aug), ultimate frisbee (13 aug), een speurtocht (6 aug) en survival & samenwerking (20 aug). De activiteiten vinden plaats respectievelijk in de Weverstraat, CKC Kinderdijk en in het Alblasserbos. De kosten per activiteit zijn €1,- (m.u.v. speurtocht: €0,50). Voor deze activiteiten moeten kinderen zich van te voren inschrijven via cfalblasserdam@hattricksport.nl. Zet in de mail voor welke activiteit je wilt inschrijven, wat de leeftijd is en het telefoonnummer waar wij naar toe kunnen bellen. Tijden zijn allemaal verschillend, die ontvangt u per mail na inschrijving. Let op: vol = vol.

Meer informatie
De activiteiten lopen door tot en met de vijfde week van de zomervakantie. Daarna begint Jeugdland. Voor meer informatie kun je terecht bij cfalblasserdam@hattricksport.nl.