Pony Kade (Kopie)ALBLASSERDAM – Voor de derde keer in de geschiedenis hebben de visverenigingen ‘Ons Belang’ en de V.A.H uit Alblasserdam weer de jeugdcompetitie gehouden. Dit jaar deden er 23 jongens en meiden mee. “We hadden makkelijk met meer kinderen kunnen gaan vissen, alleen als organisatie hadden we er voor gekozen om met maximaal 22 kinderen te gaan vissen. Door een administratieve fout werden dat er 23,” vertelt medeorganisator Hikmet Hakioglou.

Op zeven woensdagavonden werd er gevist op twee trajecten. Dit was bij het Rijzenwiel en de Ponykade in het Damdorp. Er werd gevist op centimeters. Hikmet vertelt: “Nu werden er op de Ponykade de grotere vissen gevangen maar in het Rijzenwiel kon je veel visjes weg tikken. Er zijn zelf palingen gevangen, maar tot teleurstelling van de kinderen telden deze vissen niet mee.”

Na afloop van de laatste wedstrijd vond de prijsuitreiking plaats. De vijf beste uitslagen telden mee voor de definitieve uitslag.
1ste  Jorg Zanen                met  1458 cm
2de  Jason Velthuis          met    979 cm
3de  Tim Verloop              met    704 cm
4de Neline Lugtenburg    met    692 cm
5de Thijs Verloop             met     681 cm
6de Dylan Velthuis           met     679 cm

Jorg Zanen mocht de “Cees den Breejen” bokaal mee naar huis nemen voor één jaar.

Voor de grootste vis hadden we ook een beker en deze is gewonnen door:

Thijs Verloop met een brasem van 54 cm.

Agenda
Op zaterdag 7 september zal aan het Rijzenwiel in Alblasserdam een Jeugd Kijk-en Doedag georganiseerd worden in samenwerking met Sportvisserij Zuid West Nederland. De jeugd kan zich nu al inschrijven bij de Hengelsportwinkel de Snuffelhoek aan de Touwbaan in Alblasserdam. 16 november zal voor de tweede keer een Jeugdroofvisdag gehouden worden aan de Ponykade.

Dames Lugtenburg (Kopie) de bekers (Kopie) Dylan  velthuis Onze kanjer (Kopie) Dylan Velthuis 6de (Kopie) even bijvoeren (Kopie) even schepen (Kopie) groep 2013 (Kopie) Jason Velthuis (Kopie) Jason Velthuis 2de  (2) (Kopie) Job Hogendoorn (Kopie) Jorg Zanen 1ste (Kopie) Marnix vd Weert (Kopie) Neline Lugtenburg 4de (Kopie) ome Ton (Kopie) Pony Kade (Kopie) Prijs winnaars (2) (Kopie) Prijs winnaars (Kopie) prijswinnaars . (Kopie) Rijzenwiel (Kopie) Ronan Verkerk toch nog meedoen. (Kopie) Thijs Verloop 5de (Kopie) Thijs Verloop grootste vis (Kopie) Thijs verloop grootste vis 54 cm (Kopie) Tim Verloop (Kopie) Tim verloop 3de (Kopie) volste concentratie (Kopie) Zitten ze er nog in (Kopie)