VBW1ALBLASSERDAM – De Vakantie Bijbel Week (VBW) is maandag 22 juli in Alblasserdam van start gegaan. Het is de 37e keer dat dit evenement wordt gehouden. Het thema is dit jaar ‘God Redt!’. De VBW is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en wordt gehouden in Landvast. De kinderen luisteren naar een bijbelverhaal, zingen met elkaar, maken een knutselwerkje en kijken naar een sketch die wordt opgevoerd. Elke morgen is er een leuk en gevarieerd programma, van 9:30 uur tot 11:30 uur. De Vakantie Bijbel Week is gratis.

Op vrijdagavond is de slotavond, met dit jaar een voorstelling van Vrolijk Theater. Het thema van de kindervoorstelling is natuurlijk ook God Redt!. Deze avond vindt ook plaats in Landvast, begint om 19.00 uur en is ongeveer 20.15 uur afgelopen. Kinderen kunnen hun ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes meenemen voor deze leuke en gezellige afsluiting!

Zondag 27 juli zijn de kinderen met hun familie en vriendjes welkom in de afsluitdienst. Deze afsluitdienst wordt geleid door kandidaat R. Teeuw en is in de Grote Kerk aan het Cortgene 8. Deze dienst begint om 09.30 uur. Deze dienst staat ook weer in het teken van het VBW thema: God Redt!

Voor meer informatie of eventuele vragen kan contact opgenomen worden met Andrea van der Hek tel. 078-7518652. Ook staat er informatie op de site www.vbwalblasserdam.webklik.nl

LET OP: in verband met de Paardenmarkt is er op woensdag 24 juli GEEN VBW.