IMG_7258 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een 77-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is dinsdag 23 juli zwaargewond geraakt, nadat hij werd aangereden door een taxi. Het ongeval gebeurde even na 10.00 uur op de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland. Zowel het slachtoffer, dat op de fiets reed, als de taxichauffeuse kwamen uit de richting van Streefkerk gereden. Het lijkt er op dat de fietsende man de weg over wilde steken, om zodoende bij zijn huis uit te komen en dat de 31-jarige automobiliste uit Nieuw-Lekkerland er juist op dat moment langs wilde.

Hierdoor werd de man geschept en kwam op de voorruit van de auto terecht. Politie, ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. De man is met spoed naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Zijn toestand is zorgwekkend. De taxichauffeur bleef ongedeerd.

De Lekdijk was geruime tijd volledig afgesloten. Eerst voor de hulpverlening en later voor een uitgebreid onderzoek, dat uitgevoerd werd door de verkeersongevallenspecialisten van de politie.

IMG_7258 (Kopie)

IMG_7251 (Kopie) IMG_7271 (Kopie) IMG_7276 (Kopie) IMG_7277 (Kopie) IMG_7301 (Kopie) IMG_7303 (Kopie) IMG_7309 (Kopie)