IMG_7201 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 79-jarige man uit Alblasserdam is zondagmiddag 21 juli met zijn scootmobiel het water ingereden. Dit gebeurde ter hoogte van de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Anderhalve maand  geleden raakte dezelfde man ook al te water. Toen werd hij door passanten net op tijd uit een sloot langs de Oude Torenweg getrokken. Dit keer kon de Damdorper op eigen kracht uit zijn scootmobiel komen. Na een controle door ambulancepersoneel, bleek dat de man op een paar schaafwondjes ongedeerd was gebleven.

De scootmobiel is door de hulpverleners en omstanders uit het water getrokken. Hoe de man te water is geraakt, is niet helemaal duidelijk. Zelf denkt de scootmobieler dat het aan zijn driewielige karretje ligt. “Het sturen is niet makkelijk. Een scootmobiel met vier wielen, stuurt veel makkelijk. Daar is alleen geen geld voor, dus moet ik het met dit ding doen,” aldus de man, die het artikel van het vorige ongeval nog in zijn scootmobiel had zitten.

Samen met de familie wordt gekeken, welke maatregelen genomen kunnen worden om te voorkomen dat de man voor de derde keer te water raakt.

IMG_7201 (Kopie) IMG_7199 (Kopie) IMG_7200 (Kopie) IMG_7202 (Kopie)