IMG_7154 (Kopie)ALBLASSERDAM – Agenten met kogelwerende vesten hebben donderdag 18 juli in recreatiegebied ’t Lammetjeswiel in Alblasserdam gezocht naar een man met een honkbalknuppel en mogelijk met een pistool. Getuigen vertelden dat er rond 16.30 uur een grote man met een honkbalknuppel aan kwam lopen en dat hij vroeg naar de eigenaar van een blauwe scooter die bij het Lammetjeswiel geparkeerd stond. Toen hij deze niet kon vinden sloeg de man in op de scooter. “Toen hij wegging zei hij dat hij nog een verrassing had voor de scooterbestuurder. Hij wees daarbij naar een pistool zijn kontzak. Daarna ging hij weg,” aldus één van de geschrokken getuigen.

Omdat het vanwege het warme weer behoorlijk druk was bij de recreatieplas, waren veel mensen getuigen van het voorval. Na het opnemen van het signalement, wist de politie niet veel later een 41-jarige Papendrechter in zijn woning aan te houden. In die woning  werden geen wapens aangetroffen. De politie doet onderzoek naar het incident. Mensen die tips hebben over bijvoorbeeld de toedracht van het voorval, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844.

Via Alblasserdamsnieuws laten betrokkenen weten dat de Papendrechter boos was, omdat zijn zoon de dag ervoor van de fiets afgeslagen zou zijn door de bestuurder van een blauwe scooter. Of de bestuurder van deze blauwe scooter inderdaad de gezochte persoon is, is nog onduidelijk.

IMG_7154 (Kopie) IMG_7150 (Kopie) IMG_7153 (Kopie) IMG_7155 (Kopie)