IMG_6196 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 75-jarige scootmobieler uit Alblasserdam is maandag 15 juli tijdens een tochtje langs de molens onwel geraakt op de Blokweersche Kade (verlengde van de Molenkade) in Alblasserdam. Aanvankelijk gingen hulpdiensten uit van een reanimatie en kwamen twee ambulances en diverse politieauto’s met spoed op de melding af. Als snel bleek dat er van een hartstilstand geen sprake was. Wel was de man onwel geworden. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Later op de middag moest er opnieuw een ambulance naar het Damdorp. Ditmaal voor een 25-jarige vrouw uit Alblasserdam die op de achterbank in een auto een epilepsieaanval had gekregen. De vrouw kon met enige moeite van de achterbank gehaald worden. Ook zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

IMG_6196 (Kopie)

IMG_6201 (Kopie) IMG_6203 (Kopie)