IMG_6097 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een 8-jarige jongen uit Alblasserdam is zaterdag 13 juli gewond geraakt, nadat hij tegen een rijdende auto rende. Rond 12.15 uur reed een 40-jarige Alblasserdamse met haar auto het Dominee B. Toesplein op. Ongeveer tegelijkertijd rende de 8-jarige het pad van zijn woning, dat bij het kerkplein staat af. De twee kwamen ter hoogte van de opening in de heg met elkaar in botsing. De jongen kwam met zijn hoofd op de motorkap en raakte daardoor even buiten bewustzijn. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden.

De verwondingen lijken op dit moment mee te vallen. Een controle in het ziekenhuis moet uitwijzen of dit inderdaad het geval is. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

IMG_6097 (Kopie)

IMG_6088 (Kopie)

IMG_6090 (Kopie) IMG_6094 (Kopie) IMG_6095 (Kopie)

IMG_6100 (Kopie)