IMG_6041 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Hulpdiensten rukten in de nacht van dinsdag 9 op woensdag 10 juli groots uit voor een melding van een mogelijke koolmonoxidevergiftiging in een woning aan de Marslaan in Nieuw-Lekkerland. Rond 03.35 uur belde de moeder van een 3-jarige jongen naar de meldkamer dat het niet goed ging met haar kind. Tijdens dit telefoongesprek voelde de vrouw zichzelf ook niet goed worden. Omdat dit mogelijk duidde op de aanwezigheid van koolmonoxide in de woning, werden politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter op de melding afgestuurd.

Bij aankomst verrichtte de brandweer metingen in de woning. Van aanwezigheid van koolmonoxide bleek echter geen sprake te zijn. Intussen gaf de moeder aan dat het weer goed met haar ging. De peuter is door ambulancepersoneel nagekeken. Hij bleek last te hebben van pseudokroep. Na een korte behandeling in de ambulance, mocht het kind weer naar huis. Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_6032 (Kopie) IMG_6037 (Kopie) IMG_6046 (Kopie) IMG_6056 (Kopie) IMG_6057 (Kopie)