tentenkampALBLASSERDAM – Bij de grote speeltuin in de Fop Smitstraat in Alblasserdam wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli een tentenkamp gehouden. Kinderen vanaf zes tot en met twaalf jaar zijn van harte welkom om mee te doen. De kosten zijn 4,50 euro per persoon. De activiteit wordt georganiseerd door de Speeltuinvereniging Kinderdijk.

Vrijdag worden de tenten vanaf 16.00 uur opgezet. Vervolgens wordt er gezamenlijk gegeten (voor dit eten wordt gezorgd) en kan de gezellige avond beginnen. Er zullen spelletjes gespeeld worden, er wordt gegeten en gedronken en er zijn lekkere verrassingen. Zelf eten en drinken zoals Red Bull, chips en chocola meenemen is niet toegestaan.

Voor deelname is nodig: een slaapzak, een tent, een tandenborstel, eventueel een knuffel en zaklamp en een goed humeur. Degene die geen tent heeft, mag eventueel samen in met een vriend of vriendin in een tent. De kinderen kunnen zaterdag vanaf 09.00 uur weer opgehaald worden. Om 10.45 uur moeten alle tenten en kinderen weer opgehaald zijn.

Opgeven voor deelname aan het tentenkamp kan bij de speeltuin. Wie voor 10 juli het formulier ophaalt en invult, is verzekerd van een plekje.