deli 5 (Kopie)ALBLASSERDAM – Na vier weken hard werken is afgelopen woensdag de nieuwe winkel van Délifrance in het Makado in Alblasserdam feestelijk geopend. De winkel is vanaf heden gevestigd tussen De Krekel en Beter Horen. Dat is schuin tegenover de locatie waar Délifrance tot voor kort gevestigd zat.  De winkel werd geopend door eigenaar Toine van Steen.  Arie Bakker, voorzitter van de winkeliersvereniging hield een korte toespraak. Van Steen is trots en blij op en met de nieuwe winkel.  “We gaan de opening van de nieuwe winkel vieren met speciale openingsacties.” Het terras van Délifrance blijft, maar wordt wel vernieuwd.

Door de verhuizing van Délifrance en het samenvoegen van de panden waar de Makadobar en Landgraaf zaten, ontstaat een flink vloeroppervlak, dat gebruikt zal worden door Xenos. Momenteel wordt de nieuwe winkel van Xenos ingericht. De verwachting is dat die winkel in september geopend wordt. De foto’s zijn gemaakt door Leonard van der Kuijl.

deli 5 (Kopie)

deli 2 (Kopie) deli 3 (Kopie) deli 4 (Kopie) deli 6 (Kopie) deli 7 (Kopie) deli 8 (Kopie) Deli1 (Kopie)