de tros alblasserdam_5ALBLASSERDAM – Vanaf volgende week wordt het voetpad afgesloten dat loopt vanaf de trap ter hoogte van Oost Kinderdijk 275 langs het Trosgebouw naar de W.B. van der Veldenstraat in Alblasserdam. De toegang bij de dijk en bij het bruggetje achter W.B. van der Veldenstraat 20 wordt afgezet met hekken. Dit is nodig omdat de gemeente de veiligheid van de voetgangers op de looproute onvoldoende kan garanderen in verband met de huidige staat van het Trosgebouw en het bruggetje.

Bovendien wordt binnen enkele maanden gestart met werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de grond voor het woningbouwproject Noord- en Landzigt. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer G.J. Voerman via e-mail g.j.voerman@alblasserdam.nl of telefonisch via telefoonnummer 14 078. Informatie over het project Noord- en Landzigt kunt u tevens verkrijgen via www.alblasserdam.nl/noordenlandzigt.

.