open coffee drechtstedenREGIO – Ondernemende mensen ontmoeten elkaar op 4 juli bij Open Coffee Drechtsteden. Een maandelijkse netwerkbijeenkomst die wil verbinden door mensen en ideeën bij elkaar te brengen.

Initiatiefnemers Matthijs van Dijk en Anine Wink organiseerden apart van elkaar de Open Coffees in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Anine vertelt: “De Open Coffees zijn een succes. We willen nu vernieuwen en mogelijkheden bieden om met meer mensen een groter bereik te creëren. Samen sterker dus. We maken het voor de bezoekers mogelijk om die mensen te vinden, waar zij als ondernemer mee verder kunnen komen.” De Open Coffee Drechtsteden is voor zowel ondernemers, ZZP’ers, managers als werkzoekenden. Een mix van mensen waaruit mooie initiatieven kunnen ontstaan.

Samenwerken
Matthijs en Anine gaan samenwerken met ondernemers uit Alblasserdam. Daarmee organiseren ze een bijeenkomst die voor iedereen die betrokken is bij de Drechtsteden, interessant zou kunnen zijn. Met de start van Open Coffee Drechtsteden vonden Matthijs en Anine het ook tijd voor een website. De website www.opencoffeedrechtsteden.nl biedt de bezoekers aan de Open Coffee de mogelijkheid om een gratis profiel aan te maken waarmee zij zich kunnen profileren met foto’s, video’s en andere informatie. Ook online samenwerken dus.

Ontmoeten
De locatie voor Open Coffee Drechtsteden is Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht, de ontmoetingsplek waar de Open Coffee In Hendrik-Ido- Ambacht ook al haar basis had gevonden. Iedereen is welkom om bij de officiële start op 4 juli om 9:00 uur te zijn. Aanmelden is handig in verband met de verzorging in Cascade. Dat kan via de website www.opencoffeedrechtsteden.nl of door een e-mail te sturen aan Anine Wink via anine@winx11.nl.