kinderboerderij alblasserdam _8ALBLASSERDAM – Bij de Alblasserdamse kinderboerderij langs de Plantageweg in Alblasserdam zijn vanaf heden kinderboerderijpaspoorten te koop voor vijftien euro. In het boekje zitten toegangskaartjes voor diverse dierentuinen en speelparken . Per gezin heeft één kind gratis toegang bij bijvoorbeeld Vogelpark Avifauna of Speelland Beekse Bergen. “Er zitten allerlei kaarten in. Je haalt het geld er zeker weer uit, want met de bonnen is het een stuk goedkoper,” vertelt Gonnie Verboom, secretaris van de kinderboerderij.

De paspoorten zijn ingekocht bij de Stichting Kinderboerderij Nederland. De opbrengst van de verkoop van de paspoorten wordt besteed aan het onderhoud van de opstallen van de dieren.

Kinderboerderij ‘De Plantage” is open op woensdag-vrijdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30. De entree is gratis.