IMG_5365 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Koninklijke Muziekvereniging Apollo vierde haar 115-jarige bestaan op zaterdag 29 juni met een muziekmarathon in Het Carillon in Nieuw-Lekkerland. Tussen 10.00 tot 22.00 uur konden bezoekers komen luisteren naar diverse optredens. Het programma startte 10.00 uur met een optreden van het A-orkest van Apollo. Van 11.30 tot 11.50 uur verzorgde Graafstrooms Fanfare een optreden. Ook feestband ‘Nootvoorziening’ trad meerdere malen op. Om 13.00 uur werd in de sporthal een gratis slagwerkworkshop gegeven.

Rond dezelfde tijd speelde in de grote zaal het saxofoonkwartet ‘Diffrent Reeds’ . Aan het begin van de middag kon worden geluisterd naar Willeke van Rooijen (dwarsfluit), Nora Zorn (hobo) en Leo Terlouw (piano), allen docenten van Muziekcentrum Forte. Muziekvereniging OKK uit Streefkerk was te beluisteren van 14.00 tot 14.30 uur. Aansluitend lieten de leden van de slagwerkgroep van Apollo horen wat zij in hun mars hebben. Ook bigband ‘The SwingExpress’ trad op, evenals hoorndocent Daphne de Jong en klarinetdocent Margreet van der Molen.

Van 10.00 tot 15.00 uur was er een braderie met verschillende kraampjes op de parkeerplaats. De kinderen konden zich vermaken op twee gratis springkussens en een bezoekje brengen aan de gratis schminktent. ’s Morgens tussen 10.00 en 13.00 uur konden kinderen in de bibliotheek een muziekinstrumentje in elkaar knutselen. In de promotiekraam van Muziekcentrum Forte kon worden kennisgemaakt met de docenten en informatie worden verkregen over de lessen.

IMG_5365 (Kopie)

IMG_5363 (Kopie) IMG_5364 (Kopie) IMG_5370 (Kopie) IMG_5379 (Kopie) IMG_5383 (Kopie)