Winnaars kleurplatenwedstrijd (Kopie)ALBLASSERDAM – Vier leerlingen uit de groepen 5, 6 en 7 van basisschool De Schalm in Alblasserdam, hebben vrijdag 28 juni uit handen van Jolanda Herwig vrijkaartjes voor Jeugdland ontvangen. De kinderen deden mee met een kleurwedstrijd die werd georganiseerd door Jeugdland. De wedstrijd werd gewonnen door Aniek, Sam, Lisa en Nadia. De actie wordt ieder jaar gehouden op één van de basisscholen in Alblasserdam.

Dit jaar zijn de winnende posters uniek dankzij de sponsoren CarlaCanvas en Haveka. De winnende kleurplaten worden niet meer geplakt op de posters, maar gedrukt in de poster zelf. Zo hangen de winnende tekeningen in posters door heel Alblasserdam.

Jeugdland is een spel/knutselfeest dat jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie wordt gehouden in Alblasserdam. Vanaf maandag zijn de weekkaarten te koop in Landvast.