IMG_5213 (Kopie)ALBLASSERDAM – Een groep van bijna twintig scootmobielers heeft donderdag 27 juni een tocht door de Alblasserwaard gemaakt. Wethouder Peter Verheij gaf aan het begin van de middag op de parkeerplaats van de Alblashof in Alblasserdam het startsein voor de jaarlijkse scootmobieltochten. Acht weken lang kunnen mensen met een beperking of handicap er met hun scootmobiel op uit trekken en genieten van de natuur en de omgeving van de Alblasserwaard. Zij worden hierbij begeleid door een team van vrijwilligers. De scootmobieltochten zijn een initiatief van de Gehandicapten Adviesraad Alblasserdam. Hulpmiddelenleverancier Beenhakker rijdt alle weken mee met een servicewagen voor hulp onderweg. Wethouder Verheij wenste de groep veel succes en beloofde zelf ook een keer mee te rijden met de tocht. Niet in een scootmobiel, maar per fiets.

 

IMG_5213 (Kopie)

IMG_5208 (Kopie) IMG_5211 (Kopie)