dief prins autoALBLASSERDAM – Prins Auto BV aan de Edisonweg in Alblasserdam heeft woensdag 26 juni beelden op internet geplaatst, waarop de man te zien is die eerder deze week een Kia Sportage 2.7 stal. De auto werd maandagochtend 24 juni vanaf het terrein van het autobedrijf meegenomen. De man deed zich voor als koper, bekeek de auto, nam plaats en reed weg. Een zoektocht van de politie leverde tot nog toe niets op. De man die de auto meenam, is een man van rond de vijftig met een verzorgd uiterlijk en gemillimeterd haar. Hij had een zonnebankbruine huid en droeg een beige jas.

De benzinetank van de meegenomen auto (kenteken: 02-SG-SV) was bijna leeg, dus de kans is groot dat de man in de omgeving heeft getankt. Weet u wie de dief is of is u iets opgevallen rondom het autobedrijf? Bel dan naar de politie via het nummer 0900-8844.

De beelden waarop de man te zien is, zijn via deze link zichtbaar.

kia-sportage-27-v6-x-treme-4wd-2006-02sgsv-prinsauto-15184