IMG_5030 (Kopie)NIEUW-LEKKERLAND – Een vrouw is maandagavond 24 juni tijdens het bakken van een pizza in slaap gevallen. Hierdoor ontstond in haar woning aan de Van Vlietstraat in Nieuw-Lekkerland rook. Een vriend van de vrouw die net aankwam, ontdekte dit en niet veel later werd de brandweer gebeld. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse. Herhaaldelijk werd er geklopt en gebeld, maar niemand deed open. Besloten werd om de ruit aan de achterkant van de woning er uit te slaan.

Net nadat dit was gelukt, bleek dat de vrouw toch thuis was. Ze vertelde in slaap gevallen te zijn tijdens het bakken van een pizza. De oven werd uitgezet en de brandweer heeft vervolgens de woning geventileerd. Blussen was niet nodig. De schade aan de woning bleef beperkt tot de kapotte ruit, een verbrande pizza en een zwartgeblakerde oven. De bewoonster bleef ongedeerd.

IMG_5030 (Kopie) IMG_5024 (Kopie) IMG_5027 (Kopie) IMG_5032 (Kopie)