5 km (Kopie)ALBLASSERDAM – Twintig personeelsleden van Albert Heijn in Alblasserdam hebben zondag 23 juni deelgenomen aan de ‘Run for Kika’ in Eindhoven. Elf dames namen deel aan de vijf kilometer loop en negen dames en heren liepen de route van tien kilometer. Erik Arentze finishte na 37 minuten als eerste op de tien kilometer. Met de sportieve prestatie hebben de personeelsleden van Albert Heijn 950 euro opgehaald. In het totaal werd er in Eindhoven ruim 76.000 euro.

Kika
Het opgehaalde geld wordt gebruikt om kinderkanker tegen de gaan. De stichting Kika wil dat in 2025, 95 procent van de kinderen die kanker krijgen, genezen. Op dit moment overleeft van de vier kinderen met kanker één kind het niet. In 2015 wordt in Utrecht een nieuw centrum voor kinderoncologie, dat medegefinancierd is door de stichting, geopend.

Sponsoren
Wie het opgehaalde bedrag van het Alblasserdamse team nog wil aanvullen, heeft daartoe de mogelijkheid via deze website. (Albert Heijn 1154 )

Deelnemers
De mensen die meededen op de 5km waren: Tessa Steehouwer, Celina van Wijngaarden, Noortje Korteweg, Rijka Verboom, Savannah Voorsluijs, Sifra Voorsluijs, Melissa de Jong, Lisa Keesmaat, Marije de Haan, Eline Vis en Marieke Reijm. En op de tien kilometer deden mee: Lisette van Sinttruije, Mukkades Kulaksiz, Raymond Hol, Oscar Torn, Erik Arentze, Daniël Borsje, Wesley van Dijk, Jeroen van den Berg en Alexander de Hoop.

De foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Aron de Haan, Celina van Wijngaarden en Eline Vis.

5 km (Kopie)

10 km (Kopie) Achterkant Albert Heijn 1154 (Kopie) Erik Arentze als eerste over de finish 10 km (Kopie) shirts (Kopie) Team Albert Heijn 1154 (Kopie)