26_prijs antilope (Kopie)ALBLASSERDAM – Anton Broekzitter en zijn vriendin Vivian van Stee hebben woensdagmiddag hun prijs in ontvangst genomen van de Antilope-fotowedstrijd. Samen met vele tientallen anderen deden ze mee aan deze wedstrijd, die in het kader van de opening van outdoor-winkel Antilipe aan het Cortgene 9 in Alblasserdam gehouden was. Anton had een foto van zijn vriendin opgestuurd waarbij zij ineenduikt voor een enorme golf die over haar heen slaat.

Anton: “Die foto was genomen op Kreta, waar we op vakantie waren. Ik sta met mijn rug tegen de vuurtoren van Heraklion, terwijl Vivian bij de zee staat. Af en toe waren er grotere golven en toen ik ineens een flinke klap hoorde drukte ik deze foto af.”

De deskundige jury, die zich boog over de outdoor-foto’s, koos de foto van Anton uit vanwege de typische achtergrond van opspattend water, en de mens die zich tegen de elementen beschermt.

Uit handen van Evert en Lida Vink van Antilope ontvingen Anton en Vivian een waardebon van 250 euro, die te besteden is bij de winkel in wandelen, fietsen en outdoor.

De overige ingestuurde foto’s en meer informatie zijn te vinden op de website www.antilope.nu. De foto’s staan op de facebookpagina, die via de eigen website te vinden is. De foto bij dit artikel is gemaakt door Bert Bons van De Klaroen.

26_prijs antilope (Kopie) CIMG1810 (Kopie) CIMG1822 (Kopie) Winnende_foto (Kopie)