online-berichtALBLASSERDAM – Op 29 juni om 15:00 zullen Amazing Kids & Teens optreden in Landvast in Alblasserdam.  Dit concert is voor jong en oud. De Kids & Teens hebben een complete show ingestudeerd met zang, dans en drama waarmee ze over God vertellen. De productie van deze show is in handen van Gert-Jan & Hanneke Scherff.

Via amazingkaartreserveren@hotmail.com kunnen kaarten gereserveerd worden. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. De kaarten kosten 5 euro. Voor kinderen op de basisschool kost een kaart 2,50 euro. Met al die enthousiaste kinderen en tieners belooft het natuurlijk Amazing te worden.

Vorig jaar is hun eerste cd met nieuwe kinderliedjes uitgegeven. De cd Confetti is te koop in de Christelijke boekhandels. Dit jaar een vervolg met weer dertien zelf geschreven liedjes. Deze tweede cd zal tijdens het optreden gepresenteerd worden. Wil je in het nieuwe seizoen ook meedoen met Amazing Kids & Teens? Doe dan auditie. Neem daarvoor een kijkje op www.muziekschoolvivace.nl