IMG_4665 (Kopie)ALBLASSERDAM – Tientallen bezoekers van het Makado winkelcenter in Alblasserdam hebben zaterdag 22 juni opgeschreven wat zij op het hart hebben. Het blaadje waar hun tekst op stond, werd geplakt op een groot hart. Ook was het mogelijk om een praatje te maken met de leden en vrijwilligers van het CDA Alblasserdam en kennis te maken met de nieuwe CDA-lijsttrekker Arco Strop. Over twee weken, zaterdag 6 juli, worden de Damdorpers opnieuw in de gelegenheid gesteld om hun verhaal kenbaar te maken. Dan staan de CDA’ers van 10.00 tot 12.00 uur op het Scheldeplein.

De CDA-ers hadden een groot ‘hart’ bij zich waarop iedereen adviezen, tips of wensen voor de nieuw te kiezen  raadsleden kwijt kan. Alles in het kader van de verkiezingsleus “Hart voor Alblasserdam”. Het CDA wil op deze manier de aftrap verrichten van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die over acht  maanden, op 19 maart  2014, zullen worden gehouden in het dorp.

Op de blaadjes kwamen onderwerpen aan bod zoals overlast van paardenpoep, verzakte straten, gladheidsbestrijding, (on) eerlijk bestuur en nog veel meer.

IMG_4656 (Kopie)