P1120642 (Kopie)ALBLASSERDAM – Bij de Alblasserdamse EHBO-vereniging zijn in de afgelopen week zeven kandidaten geslaagd voor hun EHBO-diploma. Één van de geslaagden is de heer N. Verloop (78). Met zijn leeftijd is hij het oudste actieve lid van de club. In maart werd tijdens de ledenvergadering afscheid genomen van Heukelum (80). De heer Verloop kan dus gezien worden als haar opvolger. Sanne Kleiberg is met haar 16-jarige leeftijd het jongste actieve lid. In september start de vereniging met een nieuwe opleiding voor zowel Jeugd-EHBO (12-14 jaar) als het normale EHBO-diploma (15 -99 jaar).

 

 

Alle zeven kandidaten zijn geslaagd voor hun diploma. Het zijn van links naar rechts: achterste rij de heer N. Verloop (oudste actieve lid 78), Janet Verheij (docente), Stephan Struyk, Arjan Verhoeven, Teus Roest. Voorste rij Sanne Kleiberg (jongste actieve lid 16), Erika Valster, Jannie Roest.

P1120642 (Kopie)