IMG_3033 (Kopie)PAPENDRECHT – Een 4-jarig meisje heeft vrijdag 14 juni een tijd lang met haar hoofd vastgezeten in het handvat van een speelgoedkar. Even voor het middaguur kwam de kleuter van basisschool ‘t Kofschip in Papendrecht op het idee om haar hoofd door het gat te steken. Toen zij haar hoofd weer uit het gebogen ijzer wilde halen, bleek zij vast te zitten. Het lukte niet meer om los te komen. Ook bevrijdingspogingen van leerkrachten mislukten. Niet veel later werd de brandweer opgepiept om te komen helpen.

Met behulp van een hydraulische spreider lukte het de brandweerlieden om het ijzer uit elkaar te drukken en het meisje te bevrijden. De kleuter kreeg uit handen van een brandweerman een beer in handen gedrukt, omdat zij zich zo dapper heeft gedragen.

IMG_3025 (Kopie) IMG_3031 (Kopie) IMG_3034 (Kopie)

IMG_3033 (Kopie)